Onze missie & visie

Alle werknemers uit de publieke en private sector de mogelijkheid bieden om digitaal te werken van op elke locatie, dat is onze missie. Onze visie houdt in dat we willen waarborgen dat onze klanten met onze oplossingen efficiënter en goedkoper kunnen werken en zich volop kunnen richten op hun kerntaken.

Voor ons zijn correct zakelijk gedrag en maatschappelijk verantwoord ondernemen van het allerhoogste belang. Of het nu gaat om klanten, partners of medewerkers, altijd streven wij ernaar duurzame relaties op te bouwen gebaseerd op wederzijds respect en vertrouwen. U kunt het beheer van uw archieven en nieuwe documentstromen met een gerust hart aan ons team toevertrouwen.

Ons verhaal

Ons verhaal als aanbieder van archiverings- en digitaliseringsdiensten is begonnen in 2012 toen wij zijn verhuisd naar een nieuwe, in het oog springende locatie langs de E313, die de twee belangrijke steden Antwerpen en Luik met elkaar verbindt. Bij een bezoek aan deze site, kort na onze verhuis, liet Alexander De Croo (sinds 2020 eerste minister van België) optekenen dat innovatieve bedrijven op de digitaliseringsmarkt zoals Youston bijdragen aan de digitalisering van onze maatschappij.

Tussen 2016 en 2020 is Youstons groei verder gestimuleerd door de aankoop van een extra terrein van 6,5 ha, investeringen door Concentra en de bouw van een beveiligde opslagfaciliteit met een archiveringscapaciteit van 500 km, die plechtig is geopend door Alexander De Croo. In 2021 heeft Youston iGuana overgenomen, een toonaangevend aanbieder van oplossingen voor documentbeheer en digitaal archiveren. Samen kunnen wij innovatieve oplossingen ontwikkelen om bedrijven en regeringen de overstap van papier naar digitaal te helpen maken.

Managementteam

Maak kennis met ons uitvoerend managementteam.
Ons managementteam bestaat uit hoogopgeleide en toegewijde professionals en deskundigen in hun vakgebied die zich elke dag ten volle inzetten om de klanten tevreden te stellen en de meest innovatieve en veelzijdige oplossingen aan te bieden.

Pieter Vansynghel
Pieter VansynghelCEO
Jef Vandecruys
Jef VandecruysGeneral Manager
Filiep Degryse
Filiep DegryseCOO
Stephane Horta
Stephane HortaCIO
Cynthia Loontiens
Cynthia LoontiensHR Lead
Wim Vanoeveren
Wim VanoeverenCTO

“Succesvolle bedrijven moeten zichzelf blijven heruitvinden om te blijven concurreren in een steeds veranderende markt. We doen dat zelf permanent wat betreft archivering en digitalisering, onze kernactiviteit. Het is onze brandende ambitie om praktische, efficiënte en ‘tailor made’ oplossingen te ontwikkelen – en blijvend te ondersteunen – voor onze klanten zodat zij zich kunnen concentreren op hun core business en daarin kunnen excelleren. Dat is het partnership dat we telkens nastreven.”

FILIEP DEGRYSE, COO

“Zowel de fysieke als de digitale wereld verandert en evolueert steeds sneller. Omdat wij voluit kiezen voor een cultuur van aanpasbaarheid en out-of-the-box denken en wij deze veranderingen binnen onze organisatie zo snel mogelijk omarmen, zijn wij ervan overtuigd dat wij onze klanten kunnen helpen om de digitale transformatie ten volle te benutten en de uitdagingen van morgen vandaag al aan te pakken.”

STEPHANE HORTA, CIO

“De wereld na COVID-19 zal nooit meer dezelfde zijn als voordien. Maar in mijn ogen is dat een goede zaak. Volgens mij biedt dit enorme mogelijkheden voor Youston, onze klanten en partners om onze inkomsten en groei te versterken door te investeren in baanbrekende technologieën en innovatieve oplossingen die documenten digitaal beschikbaar maken voor alle medewerkers, zelfs wanneer zij thuis of op afstand werken.”

CYNTHIA LOONTIENS, HR LEAD

“In een wereld die wordt gekenmerkt door verandering, waarin technologie een ingrijpend en aanhoudend transformerend effect heeft op de manier waarop mensen en organisaties denken en functioneren, op wat zij willen en hoe zij evolueren, is het onze topprioriteit om onze klanten en partners te helpen om deze veranderingen vol vertrouwen tegemoet te zien door allesomvattende oplossingen te ontwikkelen om zelfs de meest ingewikkelde digitale projecten uit te voeren.”

WIM VANOEVEREN, CTO
Medewerker van Youston loopt door opslagfaciliteit met archiefdoos van Youston vol documenten

Archiveren

Wij dragen zorg voor uw archief en zorgen ervoor dat alle documenten op verzoek beschikbaar zijn

iPhone waarbij dossier- & boekenkasten uit het scherm komen (concept scannen & digitaliseren)

Digitaliseren

Wij digitaliseren op een professionele manier alle soorten documenten voor u, of het nu gaat om specifieke dossiers of uw volledige archief

Persoon aan het werk op laptop waarbij icoontje van digitale post uit het scherm komt (concept digital mailroom)

Mailroom

Wij halen al uw inkomende documenten en post op, digitaliseren en verwerken die en bezorgen de digitale bestanden aan de juiste personen

Glimlachende vrouw voor laptop, aan het thuiswerken met iGuana iDM DMS software

Software

Met de iGuana iDM digitale archiveringssoftware kunnen al uw documenten worden gescand en gearchiveerd, en heeft u er nadien beveiligde toegang toe

VERTROUW UW ARCHIEF TOE AAN ONZE EXPERTEN

BENUT UW RUIMTE OPTIMAAL. VERLAAG UW KOSTEN. BESPAAR TIJD.