Youston helpt u corona overwinnen

Meer en meer bedrijven nemen strenge maatregelen om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan. Thuiswerken is in vele gevallen de beste oplossing, al is dit niet voor iedere organisatie even haalbaar. Youston helpt uw bedrijf bij het faciliteren van efficiënt thuiswerken. Hoe? Met de oplossingen YDM (Youston Digital Mailroom) en SOD (Scanning On Demand).

Preventief thuiswerken

Uw medewerkers vormen het hart van uw organisatie, dus hoe beschermt u ze het beste in tijden van corona? Door hygiëne op de eerste plaats zetten en nauw contact zoveel mogelijk te vermijden. Thuiswerken is dus een van de meest efficiënte oplossingen. Maar hoe zet u dit praktisch in gang binnen uw onderneming?

De oplossingen voor uw onderneming

Dankzij de Youston Digital Mailroom (YDM) digitaliseren wij al uw inkomende post. Vervolgens stellen we de content ter beschikking aan de juiste diensten of personen binnen uw onderneming. Alle post wordt door ons in realtime verwerkt en digitaal bezorgd aan uw medewerkers die van thuis uit werken. Zo blijft u voortdurend op de hoogte en beantwoordt u zonder probleem de vragen van klanten of leveranciers. Bovendien zijn uw medewerkers gerust en voeren ze hun taken op een professionele manier uit zonder een mogelijke besmetting op te lopen.

Met SOD (Scanning On Demand) stellen we uw bestaande archiefstukken digitaal beschikbaar. Thuiswerkers behouden op deze manier toegang tot alle dossiers. De combinatie van YDM en SOD zorgt voor een totaaloplossing die een snelle toegang tot veilig thuiswerken waarborgt.

Veilig en flexibel thuiswerken

Onze diensten garanderen de continuïteit van uw onderneming en tegelijkertijd beschermt u de gezondheid van iedere werknemer. Maatregelen nemen voor uw bedrijf?

Deel deze post