Youston, grootste én de meest flexibele partner voor digitalisering

Youston, grootste én de meest flexibele partner voor digitalisering

Het gaat vooruit bij Youston. Na de overname in 2021 van iGuana, de Zaventemse specialist in documentmanagementsoftware (DMS), en de ingebruikname van onze nieuwe hypermoderne bedrijfsgebouwen stuurt Youston vandaag naar kruissnelheid. Niet enkel werd het klantenbestand verdrievoudigd, ook het dienstenaanbod van Youston werd maximaal uitgebouwd in de breedte.

One Stop Shop

“Onze dienstverlening is nu allesomvattend. Youston is vandaag leader in digitaliseren en archiveren. En levert een flexibel, performant platform voor veilig beheer en gebruiksvriendelijke toegang tot alle documenten (DMS). Onze documentmanagementsoftware draait al jaren actief in zowat alle sectoren,” aldus Pieter Vansynghel, CEO van Youston.

“Youston kan zich op deze wijze als digitaliseringsbedrijf in de markt behoorlijk versterken. Als echte Belgische partner bieden we tevens de garantie op veilige en betrouwbare processen met een hoog SLA-niveau.”

‘Tailor made designs’ & advies

Niet alleen de 360° dienstverlening is bijzonder. Vooral de klantgerichtheid van Youston bezorgt hen een unieke positie. “Onze collega’s, veelal multinationals, bieden kant-en-klare paketten aan en zullen de klant in een bepaalde richting doen kiezen. Wij gaan op zoek naar oplossingen, we werken ze zelf uit, zetten ze om in een proof of concept en passen ons aan aan wat de klant precies nodig heeft.”

Deel deze post